Jij hebt een gebouw dat plat moet. Maar je wilt er zo min mogelijk omkijken naar. En al helemaal geen verrassingen of problemen achteraf. Daarom bel je ons:

Wij slopen jouw constructie grondig en zorgvuldig. En nemen je het hele traject uit handen. Het is ons specialisme.

Tijdens het slopen bouwen aan een duurzame relatie. Zó werken wij.

0317 – 357 906 | 06 – 30 60 47 24info@bmggrondensloopservice.nl

Waarom kies je ons voor sloopwerk?

Heb je een kleine of grote klus? Voor ons maakt het geen verschil: wij slopen huizen en complete woonwijken, schuren en fabrieken, flatgebouwen en kantoorpanden.

Dat betekent dat je ons altijd kunt bellen: of je nu een particulier bent, een bedrijf hebt of van een overheidsorganisatie deel uitmaakt.

Daarnaast zijn er nog andere redenen om met ons in zee te gaan:

Circulaire totaalsloop

Met totaalsloop bedoelen we dat we het hele sloopproces verzorgen. Vanaf de voorbereiding tot en met alle nazorg ná de sloop.

Wij slopen circulair. Dat houdt onder andere in dat we vrijgekomen materialen waar mogelijk recyclen of hergebruiken.

Jouw voordeel: je hoeft zelf helemaal niets te regelen.

Gecertificeerd sloopbedrijf (SVMS-007, SC-530, VCA** en ISO-9001)

Rondom sloop gelden allerlei normen en regels voor veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen wij deze regelgeving van binnen en buiten. Daar houden we ons aan.

Jij hebt hier zekerheid over dankzij onze certificaten: SVMS-007 (voor veilig en milieukundig slopen), SC 530 (procescertificaat asbestverwijdering), VCA** (voor veilig werken) en ISO-9001 (managementsysteem).

Jouw voordeel: een soepel sloopproces, zonder risico’s.

Oog voor de omgeving

Sloopwerk geeft overlast. Met name stof en geluid. Maar ook risico’s op schade. Wij zorgen ervoor dat de omgeving zo min mogelijk van de sloop merkt:

Met de juiste methodes (zoals stofafzuiging) en het juiste materiaal (zoals geluidsarme brekers) gaan we overlast tegen. En dankzij precisiesloop voorkomen we schade aan omliggende gebouwen.

Jouw voordeel: zo min mogelijk klachten uit de omgeving.

Méér dan sloopwerk alleen

Ons specialisme gaat verder dan sloopwerk en asbestsanering. Wij verzorgen ook grondwerk, rioolwerk en infrawerk.

Dat betekent dat we na de sloop jouw grond weer volledig bouwrijp kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de bestrating. Om maar een paar voorbeelden te geven.

Jouw voordeel: je kunt heel veel overlaten aan één vertrouwde partner.

Persoonlijke aandacht & service

Slopen is voor ons óók bouwen: bouwen aan een duurzame relatie met jou als onze klant. Dat merk je al vanaf het moment dat je ons benadert:

Wij nemen je klus pas aan na kennismaking. En na inspectie van het gebouw. Daarna krijg je van ons een nauwkeurige offerte. Tijdens de gehele sloop blijf je profiteren van deze aandacht & service.

Jouw voordeel: geen extra kosten, problemen hoef je niet zelf op te lossen.

Vertel ons over jouw sloopwerk

Dan komen we snel langs. Daarna krijg je van ons een offerte op maat. En valt jouw keuze op ons, dan nemen we je alle zorg en rompslomp rond de sloop uit handen. Zó werken wij.

0317 – 357 906 | 06 – 30 60 47 24info@bmggrondensloopservice.nl