Sloopwerk - BMG

Sloopwerk

BMG is specialist in het grondig en zorgvuldig slopen van bedrijfspanden, overheidsgebouwen of woningen.

Als specialist in totaal sloopwerken verzorgen wij het gehele sloopproces. Vanaf de voorbereiding tot en met de nazorg na de sloop. De demontage vindt plaats volgens de renovatiesloop- of circulaire sloopmethode. Dat betekent dat wij het sloopafval en de overige materialen zorgvuldig afvoeren, recyclen of indien mogelijk hergebruiken.

Belangrijk is dat de sloopwerkzaamheden zo min mogelijk overlast geven voor de omgeving. Dat doen we met de juiste voorzorgsmaatregelen en materialen, zoals stofafzuiging en geluidsarme brekers. Daarnaast zijn onze machines voorzien van stage-4-motoren. Hiermee voldoen we aan de strengste milieu- en geluidsnormen. Tevens zal het gebruik van AD-blue de stikstofuitstoot tot een minimum beperken. De machines zijn voorzien van een watermanagementsysteem om bij droogte continu het sloopfront te besproeien.

Onze eigen vakmensen zorgen ervoor dat alle sloopprojecten op de juiste wijze en strak volgens planning worden uitgevoerd. Natuurlijk ook volgens alle milieu- en veiligheidsnormeringen. BMG beschikt over een uitgebreid machinepark, waardoor we snel kunnen schakelen.

Sloopwerk

 • Totaalpartner sloopprojecten
 • Renovatiesloop
 • Circulaire sloop
 • Recycling en/of hergebruik materialen
 • Regelen van benodigde vergunningen en ontheffingen
Voordeel: één aanspreekpunt voor al het sloopwerk.

Gecertificeerd sloopbedrijf

 • Deskundige uitvoering
 • Vakkundig personeel
 • Volgens alle milieu- en veiligheidsnormeringen
 • In bezit van de certificaten: SVMS-007, SC530, VCA** en ISO-9001
Voordeel: het sloopproject professioneel, milieutechnisch en veilig uitgevoerd.

Oog voor omgeving

 • Overlast beperkende maatregelen
 • Juiste voorzorgsmaatregelen en materialen
 • Omgevingscommunicatie is belangrijk
Voordeel: soepel verloop van het sloopproces voor de omgeving.

Méér dan sloopwerk alleen

Als totaalpartner gaat ons specialisme verder dan alleen sloopwerk. BMG verzorgt ook asbestsanering, grondwerk, rioolwerk en infrawerk.

Naast reguliere demontage, renovatie- of circulaire sloop, zijn we gecertificeerd asbestverwijderaar. Tevens ontgraven we gronden, maken deze bouwklaar, leggen we riolering aan en verzorgen we infrawerken.

Één vertrouwde partner voor het sloopwerk en meer!

Persoonlijke aandacht & service

Onze werkwijze is het fundament voor een duurzame relatie met onze klanten. Onze service en persoonlijke aandacht zijn onderscheidend. Dát is in ieder geval wat onze opdrachtgevers over ons zeggen. 

We houden van een doordachte aanpak en heldere afspraken. Bij ons geen verrassingen achteraf, want afspraak is afspraak!

Heldere afspraken en een doordachte werkwijzen zorgen voor vele tevreden opdrachtgevers!

Vertel ons meer

Meer weten over sloopwerk, grondwerk, asbestsanering, rioolwerk, infrawerk of een combinatie van deze diensten? Laat het ons weten. We zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren!

We komen snel naar u toe om kennis te maken en daarna sturen we u een offerte op maat. Bij ons geen verrassingen, want afspraak is afspraak!