Infrawerk - BMG

Infrawerk

BMG is specialist in infrawerk en bestratingen

Als specialist in infrawerk en bestratingen verzorgen wij het volledige proces. Vanaf het klaar maken van de grond, tot het aanleggen van het straatwerk en de voorzieningen. BMG levert alle materialen zoals: straatzand, bordergrond, sier-/straatstenen, groenvoorziening en overige voorzieningen. Bij circulair infrawerk zorgen we ervoor dat de materialen worden hergebruikt. Bij het duurzame infrawerk maken we gebruik van circulaire of duurzaam geproduceerde materialen.

Onze eigen vakmensen zorgen ervoor dat alle infraprojecten op de juiste wijze en strak volgens planning worden uitgevoerd. Natuurlijk ook volgens alle milieu- en veiligheidsnormeringen. BMG beschikt over een uitgebreid machinepark, waardoor we snel kunnen schakelen.

Infrawerkzaamheden

  • Totaalpartner infrawerkzaamheden
  • Grondwerk, bestrating en groenvoorziening
  • Regelen van benodigde vergunningen en ontheffingen
Voordeel: Eén aanspreekpunt voor al het infrawerk.

Gecertificeerd infrawerkbedrijf

  • Deskundige uitvoering
  • Vakkundig personeel
  • Volgens alle milieu- en veiligheidsnormeringen
  • In bezit van de certificaten: SVMS-007, SC530, VCA** en ISO-9001
Voordeel: Het infraproject wordt professioneel, milieutechnisch en veilig uitgevoerd.

Oog voor duurzaamheid

  • Duurzame en circulaire infrawerken
  • Afvoer en hergebruik van materialen, gebruik van materiaal en keuze van steen
  • Mooi en duurzaam straatwerk
Voordeel: Goed en duurzaam infra & straatwerk.

Méér dan infrawerk alleen

Als totaalpartner gaat ons specialisme verder dan alleen infrawerk. BMG verzorgt ook sloopwerk, grondwerk, asbestsanering en rioolwerk.

Naast het aanleggen van infra, bestrating en groenvoorziening, slopen wij op duurzame wijze gebouwen en zijn wij gecertificeerd asbestverwijderaar. Tevens ontgraven wij gronden en maken deze bouwklaar.

Één vertrouwde partner voor het infrawerk en meer!

Persoonlijke aandacht & service

Onze werkwijze is het fundament voor een duurzame relatie met onze klanten. Onze service en persoonlijke aandacht zijn onderscheidend. Dát is in ieder geval wat onze opdrachtgevers over ons zeggen. 

We houden van een doordachte aanpak en heldere afspraken. Bij ons geen verrassingen achteraf, want afspraak is afspraak!

Heldere afspraken en een doordachte werkwijzen zorgen voor vele tevreden opdrachtgevers!

Vertel ons meer

Meer weten over sloopwerk, grondwerk, asbestsanering, rioolwerk, infrawerk of een combinatie van deze diensten? Laat het ons weten. We zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren!

We komen snel naar u toe om kennis te maken en daarna sturen we u een offerte op maat. Bij ons geen verrassingen, want afspraak is afspraak!