Rioolwerk - BMG

Rioolwerk

BMG is specialist in het aanleggen, keuren, repareren en vervangen van rioleringen

Als specialist in grondwerk verzorgen wij de aanleg van rioleringen. Daarnaast doen we de inspectie en keuring van bestaande rioleringen. Wanneer een bestaande riolering defect is, verzorgen wij de reparatie of vervanging daarvan. Tevens zorgen we ervoor dat het opengebroken straatwerk keurig wordt hersteld. De omgeving heeft zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden, want BMG treft de juiste voorzorgsmaatregelen, zoals afzettingen en bewegwijzering.

Onze eigen vakmensen zorgen ervoor dat het aanleggen van de riolering op de juiste wijze en strak volgens planning wordt uitgevoerd. Natuurlijk ook volgens alle milieu- en veiligheidsnormeringen. BMG beschikt over een uitgebreid machinepark, waardoor we snel kunnen schakelen.

Rioolwerkzaamheden

 • Deskundige controle, keuring en vervanging riolering
 • Aanleg nieuwe riolering
 • Graafwerk, afvoer materialen en straatwerk
 • Regelen van benodigde vergunningen en ontheffingen
Voordeel: Eén partij voor al het rioolwerk.

Gecertificeerd rioolwerkbedrijf

 • Deskundige uitvoering
 • Vakkundig personeel
 • Volgens alle milieu- en veiligheidsnormeringen
 • In bezit van de certificaten: SVMS-007, SC530, VCA** en ISO-9001
Voordeel: het rioolwerkproject wordt professioneel, milieutechnisch en veilig uitgevoerd.

Oog voor omgeving

 • Zo min mogelijk overlast voor de omgeving
 • Informeren van omwonenden
 • Met de juiste voorzorgsmaatregelen, zoals afzettingen en bewegwijzering
Voordeel: Soepel verloop van het rioolwerk voor de omgeving.

Méér dan rioolwerk alleen

Als totaalpartner gaat ons specialisme verder dan alleen rioolwerk. BMG verzorgt ook sloopwerk, grondwerk, asbestsanering en infrawerk.

Naast het aanleggen van riolering, ontgraven wij gronden, maken deze bouwklaar en verzorgen we infrawerken. Ook slopen we op duurzame wijze gebouwen en zijn we gecertificeerd asbestverwijderaar.

Één vertrouwde partner voor het rioolwerk en meer!

Persoonlijke aandacht & service

Onze werkwijze is het fundament voor een duurzame relatie met onze klanten. Onze service en persoonlijke aandacht zijn onderscheidend. Dát is in ieder geval wat onze opdrachtgevers over ons zeggen. 

We houden van een doordachte aanpak en heldere afspraken. Bij ons geen verrassingen achteraf, want afspraak is afspraak!

Heldere afspraken en een doordachte werkwijzen zorgen voor vele tevreden opdrachtgevers!

Vertel ons meer

Meer weten over sloopwerk, grondwerk, asbestsanering, rioolwerk, infrawerk of een combinatie van deze diensten? Laat het ons weten. We zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren!

We komen snel naar u toe om kennis te maken en daarna sturen we u een offerte op maat. Bij ons geen verrassingen, want afspraak is afspraak!