Over ons - BMG

Over ons

BMG Grond- en Sloopservice. Dé totaalpartner voor sloopwerk, asbestsanering en infra- en grondwerk.

BMG is dé totaalpartner voor sloopwerk, asbestsanering en infra- en grondwerk. BMG voert uit, begeleidt en rapporteert, vanaf de inventarisatie tot de oplevering. Altijd veilig en milieukundig, want dat is voor ons de standaard.

Berry van Dam werkt al meer dan 25 jaar in de grond- en sloopservice. Ooit begonnen als kraanmachinist, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om kwaliteit te leveren. Samen met echtgenote Fran, is hij eigenaar van BMG.

Menig opdrachtgever kent Berry nog van vroeger en wil nog steeds graag met hem samenwerken. Dat zegt wel wat! “De langdurige relaties die we hebben, daar zijn we heel erg trots op! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat een opdrachtgever steeds opnieuw bij ons wil terugkomen. We werken volgens hoge kwaliteitsnormen en doen dat met een mooie club vaste medewerkers, die betrouwbaar zijn en hun uiterste best doen om een opdracht goed uit te voeren. We vinden het belangrijk dat we continu blijven investeren in ons eigen machinepark, dat inmiddels omvangrijk is. Alles moet gewoon kloppen, of dat nu is op het gebied van duidelijke afspraken, uitvoering, begeleiding, veiligheid, milieu of rapportage”, aldus Berry en Fran.

Als specialist in circulaire en totaal sloopwerkzaamheden, sanering van asbest, grondsanering, grondbewerking, infrawerken en rioleringswerkzaamheden werken wij voor: (bouw)bedrijven, gemeenten, overheden en woonorganisaties.

Met trots werken wij voor

Circulair, op maat en met zorg slopen Veilig en betrouwbaar

Circulair slopen betekent dat wij de materialen zorgvuldig afvoeren, recyclen en indien mogelijk hergebruiken:

Op maat slopen: Op basis van een plan, nadat wij het object geïnspecteerd hebben
Met zorg slopen: Vergunningen, certificaten, ervaren personeel, alles is voorzien
Circulair slopen: Zorgvuldig afvoeren, recyclen en indien mogelijk hergebruiken

Neem nu contact op voor een inspectie en een offerte op maat.

Contact

Certificaten

Voor veiligheid, gezondheid en milieu gelden rondom grondwerk strenge regels. BMG beschikt over de volgende certificeringen: SC-530, BRL SVMS 007-, Normec VCA**, ISO 9001 Het ISO 9001-certificaat staat voor dé internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, hiermee:

  • Voldoen we aan de eisen van de opdrachtgever
  • Voldoen we aan de wetten en regels rond de werkzaamheden
  • Voldoen we aan de kwaliteitseisen van de ISO-organisatie

De BMG aanpak

Onze service en persoonlijke aandacht zijn onderscheidend. Dát is in ieder geval wat onze opdrachtgevers over ons zeggen. We houden van een doordachte aanpak en heldere afspraken. Iedere opdracht is bij BMG in gespecialiseerde handen.

1

Kennismaking & inspectie op locatie

2

Offerte & planning

3

Uitvoering & rapportage

4

Oplevering & onderhoud