Asbestsanering - BMG

Asbestsanering

BMG is het erkende bedrijf voor gecertificeerde asbestverwijdering.

Als specialist in asbestsanering verzorgen wij het totale proces van inventarisatie, sloopmelding, registratie en asbestverwijdering. Wij zorgen voor deskundige projectbegeleiding, vergunningaanvragen en afwikkeling. Om overlast en risico’s te voorkomen, nemen wij extra maatregelen en regelen desgewenst ook de communicatie met de omwonenden.

Wanneer er sprake is van asbest, zorgen wij eerst voor een inventarisatierapport, zoals de wet dat voorschrijft. Hierin staat de hoeveelheid asbest, de risicoklasse en op welke wijze de asbestsanering moet worden uitgevoerd. BMG is gecertificeerd in de hoogste klasse, hetgeen betekent dat wij iedere sanering mogen uitvoeren. Wanneer het inventarisatierapport is opgemaakt, zorgen wij voor een sloopmelding. Bij astbestverwijdering in een binnenruimte wordt gebruik gemaakt van een containment, dat voorzien is van onderdrukmachines. Bij asbestsanering in de buitenomgeving zorgen wij voor de afzetting daarvan. Vervolgens starten we met het verwijderen van het asbest en maken daarna het terrein schoon. Zodra de eindmeting van het asbest heeft plaatsgevonden, wordt het terrein weer vrijgegeven.

Onze eigen vakmensen zorgen ervoor dat de ontmanteling van de asbestomgeving altijd met uiterste zorgvuldigheid en precisie wordt uitgevoerd. Als totaalpartner in asbestverwijdering werken wij volgens alle milieu- en veiligheidsnormeringen. Zo zijn wij onder andere SC 530 en ISO 9001 gecertificeerd.

Asbestsaneringswerkzaamheden

 • Deskundige asbestsanering
 • Van inventarisatie, sloopmeldingen maken tot sanering en oplevering
 • Volledige professionele begeleiding en afwikkeling
 • Regelen van benodigde vergunningen
Voordeel: Geen zorgen, alles professioneel geregeld.

Gecertificeerd asbestbedrijf

 • Deskundige uitvoering
 • Vakkundig personeel
 • Volgens alle milieu- en veiligheidsnormeringen
 • In bezit van de certificaten: SVMS-007, SC530, VCA** en ISO-9001
Voordeel: Het asbestproject professioneel, milieutechnisch en veilig uitgevoerd.

Oog voor omgeving

 • Overlast beperkende werkwijze
 • Optimale communicatie met omwonenden
 • Uiterste zorgvuldigheid
Voordeel: Voor de omgeving soepel verloop van het asbestverwijderingsproces.

Méér dan asbestsanering alleen

Als totaalpartner gaat ons specialisme verder dan alleen asbestsanering. BMG verzorgt ook asbestsanering, grondwerk, rioolwerk en infrawerk.

Buiten het feit dat wij gecertifieerd asbestverwijderaar zijn, slopen wij op duurzame wijze gebouwen. Ook ontgraven we gronden, maken deze bouwklaar, leggen riolering aan en verzorgen het infrawerk.

Één vertrouwde partner voor het asbestsanering en meer!

Persoonlijke aandacht & service

Onze werkwijze is het fundament voor een duurzame relatie met onze klanten. Onze service en persoonlijke aandacht zijn onderscheidend. Dát is in ieder geval wat onze opdrachtgevers over ons zeggen. 

We houden van een doordachte aanpak en heldere afspraken. Bij ons geen verrassingen achteraf, want afspraak is afspraak!

Heldere afspraken en een doordachte werkwijzen zorgen voor vele tevreden opdrachtgevers!

Vertel ons meer

Meer weten over sloopwerk, grondwerk, asbestsanering, rioolwerk, infrawerk of een combinatie van deze diensten? Laat het ons weten. We zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren!

We komen snel naar u toe om kennis te maken en daarna sturen we u een offerte op maat. Bij ons geen verrassingen, want afspraak is afspraak!