Continuïteit en duurzaamheid!

Van je passie je beroep maken is wat wij in praktijk brengen. BMG is in korte tijd uitgegroeid tot een solide bedrijf met een flexibel en enthousiast team. 25 jaar ervaring brengt dat BMG met gevarieerde projecten bekend is. Duurzaamheid is een eis voor BMG. Van begin tot eind wordt er stilgestaan bij een tweede leven geven aan de afvalstromen. Het grote klantenbestand bestaat uit particulieren tot aan aannemersbedrijven. Benieuwd naar al onze services? Hieronder vindt u alles van A tot Z:

Asbestinventarisatie en -sanering , sloopwerkzaamheden, afvoeren van grond, bouwrijp maken van een perceel, riool- en straatwerk. BMG pakt grote projecten aan, maar het team legt met plezier ook een stuk straatwerk aan rond uw woning.

Vanzelfsprekend beschikt BMG Grond- en Sloopservice over de juiste machines, materialen en vaardigheden. Hierbij staat innovatie centraal. Transparantie is cruciaal voor ons werk. We willen voorkomen dat u tijdens of na de opdracht voor verassingen komt te staan. U kunt er op vertrouwen dat wij u totaal ontzorgen. 

Kraan van BMG

Ons team:

Wij zetten ons dagelijks in voor de tevredenheid van klanten. Ons gemotiveerde team pakt elk project met beide handen aan. In onze werkzaamheden zijn wij altijd open en eerlijk naar de klant. Naast onze vaste medewerkers, werken wij samen met ervaren vakmensen. 

Berry van Dam

Eigenaar en projectbegeleider

Berry heeft al 25 jaar ervaring in de grond- en sloopservice. Hij pakt elk project, groot of klein, met beide handen aan. Hard werken en klanten persoonlijke aandacht geven, geeft hem een grote lach op zijn gezicht. 

Fran van Dam

Mede-eigenaar en accountmanager.

Verzorgd alle administratieve werkzaamheden en is verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu binnen het bedrijf.