Asbest staat gelijk aan kopzorgen. Hoe kom je er vanaf? Van de asbest: door het ons te laten verwijderen. Van de kopzorgen: door het ons te laten verwijderen. 2 vliegen in 1 klap!

Want wij zorgen niet alleen voor de sanering. We inspecteren, zorgen voor de benodigde sloopmelding, verwijderen en nemen alle nasleep voor onze rekening.

Het enige wat jij nu nog hoeft te doen? Contact opnemen met ons. Zó werken wij.

0317 – 357 906 | 06 – 30 60 47 24info@bmggrondensloopservice.nl

Waarom kies je ons voor asbestsanering?

Gaat het om een groot of klein pand? Voor ons maakt het geen verschil: wij saneren huizen en complete woonwijken, schuren en fabrieken, flatgebouwen en kantoorpanden.

Dat betekent dat je ons altijd kunt bellen: of je nu een particulier bent, een bedrijf hebt of van een overheidsorganisatie deel uitmaakt.

Daarnaast zijn er nog andere redenen om met ons in zee te gaan:

Van inventarisatie tot afwikkeling

Asbest saneren is een slepend proces. Het begint met inspecteren, je moet een sloopmelding doen, er is veel papierwerk bij betrokken, noem maar op. En dan hebben we het nog niet eens over het verwijderen zelf.

Hoeveel je hiervan zélf moet doen? He-le-maal niets. Hoe duidelijk wil je het hebben? ?

Jouw voordeel: je hoeft zelf helemaal niets te regelen.

SC 530-gecertificeerd

Je bent verplicht om asbest te laten verwijderen door een erkend bedrijf. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste geldige certificaten (SC-530).

Daarnaast bezitten wij het VCA**-certificaat (veiligheid, gezondheid en milieu), BRL SVMS-007 (veilig en milieukundig slopen) en ISO 9001.

Jouw voordeel: een soepel en (milieu)veilig proces, binnen de kaders van de wet.

Oog voor de omgeving

Slopen brengt ook risico’s en overlast mee voor de omgeving. Dat geldt dubbel als er ook asbest in het spel is. Daar nemen wij dan ook extra maatregelen voor:

We informeren omwonenden. En slopen doen we altijd met uiterste zorgvuldigheid en precisie. Daardoor is de kans op overlast nihil.

Jouw voordeel: zo min mogelijk klachten uit de omgeving.

Asbestsanering
Asbestsanering

Méér dan asbestsanering alleen

Ons specialisme gaat verder dan sloopwerk en asbestsanering. Wij verzorgen ook grondwerk, rioolwerk en infrawerk.

Dat betekent dat we na de sloop en sanering jouw grond kunnen ontgraven, bouwrijp kunnen maken, riolering kunnen aanleggen, etc. Eigenlijk alles behalve bouwen.

Jouw voordeel: je kunt heel veel overlaten aan één vertrouwde partner.

Persoonlijke aandacht & service

Ja, we weten het: dat beweert iederéén. Toch ga je bij ons het verschil merken. Al vanaf het eerste contact. Hoe dan?

Allereerst geven we je geen prijs zonder persoonlijke kennismaking of zonder inspectie van de klus. Anders kunnen we de kosten met geen mogelijkheid inschatten, en zou onze offerte zinloos zijn.

Jouw voordeel: geen extra kosten; de afgesproken prijs is de uiteindelijke prijs.

Vertel ons over jouw asbestklus

Dan komen we snel langs. Daarna krijg je van ons een offerte op maat. En valt jouw keuze op ons, dan nemen we je alle zorg en rompslomp rond het asbest uit handen.

0317 – 357 906 | 06 – 30 60 47 24info@bmggrondensloopservice.nl