Je hebt een stuk grond dat bestraat moet worden. En je wilt het strak en stevig. Zonder verzakking – ook op langere termijn. Daarom bel je ons:

Wij zorgen dat het infrawerk van je perceel er prachtig uitziet. En we regelen alles, van het klaar maken van de grond tot het leggen van de laatste steen.

Een solide basis leggen voor een duurzame relatie. Zó werken wij.

0317 – 357 906 | 06 – 30 60 47 24info@bmggrondensloopservice.nl

Waarom kies je ons voor infrawerk?

Heb je een kleine of grote klus? Voor ons maakt het geen verschil: wij leggen net zo lief tuinen aan, als uitgestrekte parkeerplaatsen (om maar 2 voorbeelden te noemen).

Dat betekent dat je ons altijd kunt bellen: of je nu een particulier bent, een bedrijf hebt of van een overheidsorganisatie deel uitmaakt.

Daarnaast zijn er nog andere redenen om met ons in zee te gaan:

Álle infrawerkzaamheden

Rondom straatwerk moet van alles geregeld worden: zand, stenen, materieel, gereedschap, etc. Om dit hele proces hoef jij je geen zorgen te maken; daarvoor nemen wij de verantwoordelijkheid.

Dus wanneer je infrawerk aan ons uitbesteedt, heb je er ook daadwerkelijk geen omkijken meer naar. We vallen je niet lastig met allerlei verwachtingen achteraf.

Jouw voordeel: je hoeft zelf helemaal niets te regelen.

VCA*-gecertificeerd infrawerkbedrijf

Ook voor straatwerk geldt dat er veilig, gezond en duurzaam gewerkt moet worden. Deze voorschriften kennen we, en daar houden we ons aan.

Dat kunnen we aantonen met ons VCA*-certificaat. Dat bewijst dat we op deze aspecten goedgekeurd zijn. En dat we hier regelmatig op gecontroleerd worden.

Jouw voordeel: je krijgt geen moeilijkheden rondom veiligheid, gezondheid en milieu.

Oog voor duurzaamheid

Ook bij infrawerk liggen er genoeg kansen op het vlak van duurzaamheid. Bijvoorbeeld in de afvoer en het hergebruik van materialen. Gebruik van materieel. Of de keuze van de steen.

Wij kunnen je hierover adviseren. Zodat je straks niet alleen het mooiste straatwerk hebt, maar óók het duurzaamste.

Jouw voordeel: ons werk draagt bij aan jouw imago als duurzame organisatie.

Méér dan infrawerk alleen

Ons specialisme gaat verder dan infrawerk. Wij verzorgen ook sloopwerk, asbestsanering, grondwerk en rioolwerk.

Dus spelen er andere zaken rondom straatwerk? Moet er iets voor gesloopt worden? Moet de grond ervoor klaargemaakt worden? Eerst nog een riool worden aangelegd? Ook dan kun je bij ons terecht.

Jouw voordeel: je kunt heel veel overlaten aan één vertrouwde partner.

Persoonlijke aandacht & service

Ons infrawerk en werkwijze zijn de solide basis voor een duurzame relatie met jou als klant. En dat merk je, vanaf het moment dat je ons benadert:

Wij nemen je klus pas aan na kennismaking. En na inspectie van wat moet gebeuren. Dan krijg je van ons een nauwkeurige prijs. Tijdens de hele klus blijf je profiteren van deze aandacht & service.

Jouw voordeel: geen extra kosten, geen verrassingen, geen problemen.

Vertel ons over jouw rioolwerk

Dan komen we snel langs. Daarna krijg je van ons een offerte op maat. En valt jouw keuze op ons, dan nemen we je alle zorg en rompslomp rond het infrawerk uit handen. Zó werken wij.

Leg nu de 1e steen van onze samenwerking: neem contact met ons op.

0317 – 357 906 | 06 – 30 60 47 24info@bmggrondensloopservice.nl