Jij hebt een perceel waarvan de grond bewerkt moet worden. Maar dit wil je niet zelf doen; je wilt de klus volledig uitbesteden. Daarom bel je ons:

Alles het grondwerk nemen wij je uit handen. Zodat jij je kunt concentreren op wat daarná moet gebeuren. We gaan voor een probleemloos proces. Toch problemen? Wij lossen het op.

Op deze manier maken we tegelijkertijd de spreekwoordelijke grond rijp voor de groei van een duurzame relatie. Zó werken wij.

0317 – 357 906 | 06 – 30 60 47 24info@bmggrondensloopservice.nl

Waarom kies je ons voor grondwerk?

Heb je een kleine of grote klus? Voor ons maakt het geen verschil: een tuin, een bouwput ter grootte van een huis of woonwijk, een vlakte waarop bestrating voor een parkeerplaats moet komen, etc.

Dat betekent dat je ons altijd kunt bellen: of je nu een particulier bent, een bedrijf hebt of van een overheidsorganisatie deel uitmaakt.

Daarnaast zijn er nog andere redenen om met ons in zee te gaan:

Alle grondwerkzaamheden

Alles wat je wilt uitbesteden, pakken wij aan: bouwrijp laten maken, een bouwput laten ontgraven (en grond laten afvoeren), grondverbetering, grond voorbereiden voor de aanleg van riolering en drainage, etc.

Natuurlijk kun je de werkzaamheden ook gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Jij bepaalt wat wij doen.

Jouw voordeel: je hoeft géén ander bedrijf in te schakelen voor grondwerk.

VCA**-gecertificeerd grondwerkbedrijf

Ook bij grondwerk gelden regels rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Deze zijn geformuleerd in de VCA. Wij eisen van onszelf en onze medewerkers dat we deze regels naleven.

Hoe kun jij hier zeker van zijn? Doordat wij het VCA**-certificaat bezitten. Dat betekent dat we hierop zijn gecontroleerd.

Jouw voordeel: je krijgt geen moeilijkheden rondom veiligheid, gezondheid en milieu.

Eigen materieel voor elke klus

Grondwerk is geen licht werk. Hiervoor heb je het juiste materieel nodig, zoals graafmachines. Die hoef je niet zelf te huren of bezitten. Als wij voor je aan de slag gaan, nemen we die mee.

En vanzelfsprekend weet ons personeel van wanten met het materieel. Moeiteloos manoeuvreren ze de machines over jouw grond. En klaren de klus.

Jouw voordeel: geen extra investeringen, geen extra regelwerk.

Kraan van BMG B.V.
Kraan van BMG B.V.

Méér dan grondwerk alleen

Ons specialisme gaat verder dan grondwerk. Wij verzorgen ook sloopwerk, asbestsanering, rioolwerk en infrawerk.

Dat betekent dat als er nog iets op je grond staat, we dat netjes kunnen slopen. En het riool en de drainage ook voor je kunnen aanleggen. En/of de bestrating kunnen doen. En nog veel meer.

Jouw voordeel: je kunt heel veel overlaten aan één vertrouwde partner.

Persoonlijke aandacht & service

Onze werkwijze legt het grondwerk voor een duurzame relatie met jou als onze klant. Dat merk je al vanaf het moment dat je ons benadert:

Wij nemen je klus pas aan na kennismaking. En na inspectie van het perceel. Dan krijg je van ons een nauwkeurige offerte. Tijdens al het grondwerk blijf je profiteren van deze aandacht & service.

Jouw voordeel: geen extra kosten, geen verrassingen, geen problemen.

Vertel ons over jouw grondwerk

Dan komen we snel langs. Daarna krijg je van ons een prijs op maat. En valt jouw keuze op ons, dan nemen we je alle zorg en rompslomp rond het grondwerk uit handen. Zó werken wij.

0317 – 357 906 | 06 – 30 60 47 24info@bmggrondensloopservice.nl